Diensten

Een studie rond duurzame energie voor uw vastgoed

In alle levensfases van een gebouw, op een duurzame wijze meerwaarde creëren: daar streven wij naar. Daarom kan u bij Istema terecht voor een studie rond duurzame energie in alle levensfases van het gebouw.  Op die manier kunnen we een uitstekende totaalservice aanbieden, zoals weergegeven in onderstaande grafiek.

Uw adviesbureau in elke fase

Dit betekent ook dat we steeds vroeger in het ontwerpproces betrokken worden om bouwfysisch advies te geven aan de architect, gestaafd door de nodige berekeningen (EPB, PHPP, dynamische simulaties...). Het energie-technisch concept is immers nauw verweven met het bouwfysisch concept.

 

Anderzijds zien we meer en meer de noodzaak om de installaties nauwgezet te valideren en verder op te volgen na oplevering.

Ten slotte willen we ook in bestaande gebouwen streven naar energiebesparing aan de hand van audits rond duurzame energie, haalbaarheidsstudies en het terug op punt stellen van de installatie.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Klantentevredenheid komt voor ons op de 1e plaats.  Dat blijkt ook uit de vele terugkerende klanten in onze referentielijst.  Bent u geïnteresseerd in een studie rond duurzame technieken of wil u meer weten over energieprestatie?  Aarzel niet om ons studiebureau te contacteren.

Deze grafiek maakt al de facetten van een studie rond duurzame energie aanschouwelijk: