Energiestudie en andere technische studies

Istema heeft jarenlange ervaring met energiestudies en studies van duurzame technieken en technische uitrustingen in gebouwen. We spitsen ons hoofdzakelijk toe op de Belgische markt. Hierbij focussen we vooral op gebouwen met een totale bouwkost van meer dan €2.000.000.

Energiestudie voor uw totaalproject

Istema heeft referenties in tal van sectoren, waaronder kantoren, industrie, laboratoria, winkels en winkelcomplexen, scholen en rusthuizen. Dankzij onze grondige kennis van zowel HVAC, ventilatie, verwarming, koeling als elektriciteit en zwakstroom kunnen we totaalprojecten ontwerpen en opvolgen.

energetische optimalisatie

Door van bij de start van het ontwerp betrokken te zijn, kunnen we met een energiestudie advies geven aan de architect zodat het gebouw en zijn technische uitrustingen optimaal geconcipieerd zijn. Via de methode van “life cycle cost” kan de totale kost van het project geoptimaliseerd worden, rekening houdend met investeringen, onderhoud, energie, vervanging …

Wil u meer weten over een energiestudie of onze andere diensten? Of bent u op zoek naar een betrouwbaar studiebureau in technieken? Contacteer ons voor een afspraak om de verschillende mogelijkheden rond duurzame technieken te bespreken.